Inscrieri


Inscrierile se vor face online in perioada 22 noiembrie - 4 decembrie sau la fata locului in zilele de vineri 9 decembrie, orele 16:00-17:00 si sambata 10 decembrie orele 08:30-10:00.

ATENTIE ! 
Am prelungit perioada de inscrieri on-line pana in data de 10 decembrie orele 20:00. Dupa aceasta data nu se vor mai putea face inscrieri decat la fata locului in data de 15 decembrie dupa programul stabilit ! 

De asemenea, daca dintre cei inscrisi on-line sunt care din diverse motive, nu mai pot ajunge la concurs, sunt rugati sa trimita un email (adresa se poate vedea in sectiunea de contact) pentru a putea sa-i stergem de pe lista ! Ne-ar ajuta la o organizare mai buna ! 

Validarea inscrierilor se va face in momentul achitarii taxei de inscriere si preluarea numerelor de concurs. Concurentii inscrisi online isi vor valida inscrierile in programul mentionat.

In data de 15 Decembrie dupa ora 10:00 NU se vor mai face inscrieri ! In schimb numerele de concurs se pot ridica pana la orele 11:00 ! 

Taxa de inscriere: 
25 de lei pentru cei inscrisi online.  - la fel ca la ultimele 3 editii !
40 de lei pentru cei care se inscriu la fata locului.
In ambele cazuri validarea (achitarea taxei) se va face la fata locului.

NU EXISTA LOCURI LIMITA !   NU EXISTA categorii de varsta, in schimb minorii trebuie sa vina cu o imputernicire din partea parintilor legalizata la notar sau impreuna cu unul dintre parinti, avand la el un act de identitate care sa dovedeasca ca este tutorele minorului. 

Aici puteti vizualiza lista cu concurentii inscrisi deja.


PROMO

Romanian Weight Weenies