sâmbătă, 8 decembrie 2012

Mai multe premii - acum de la Sony

Cred ca Sony nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare. Ei produc de la camere foto/video, televizoare, telefoane, tablete, notebook-uri pana la arhicunoscutele Walkman-uri, care de-a lungul vremii s-au tot imbunatatit.
In acest an, reprezentatii din Romania ai mega-brand-ului s-au gandit ca Winter Race-ul de la Cluj, chiar daca nu este un eveniment foarte mare, ar putea ajuta.

Asadar, pentru cei de pe prima treapta a podiumului, de la fiecare categorie, vor castiga automat un Walkam MP3. Daca nu ati castigat, nu e nici un fel de problema ! Vor mai exista inca doua bucati, al aceluiasi produs la tombola. Asadar 5 norocosi vor pleca acasa cu ceea ce credem si noi ca este cel mai bun MP3 player din lume pentru oamenii activi, acest model fiind ideal celor care alearga sau iarna pedaleaza pe trainer. Bateria tine aproximativ 8 ore si are o memorie de 2Gb, adica undeva la 500 de melodii ! E mic, usor si mai ales: rezistent la ploaie !



Astea ar fi premiile, dar nu e totul. Cativa dintre voi, vor putea testa un nou produs aparut pe piata si anume SONY ACTION CAM, urmand ca mai apoi sa primiti filmarea. Ne propunem ca din filmarile facute de voi sa facem si un filmulet al evenimentului insa acesta inca nu este o promisiune certa. Vedem cum ne mobilizam. Ei vor avea un stand la Cluj Winter Race asa ca pregatiti-va seturile de intrebari si veniti, ca sigur aveti ce vedea :)

Pana atunci va las sa vedeti cam ce stie face noul Sony Action Cam.



Multumim Sony inca odata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PROMO

Romanian Weight Weenies